H Kατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση στο Πάρκο Ελευθερίας-Κέντρο Τεχνών και πιο συγκεκριμένα στα εγκαίνια της έκθεσης «CREAID-Art & Design».

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα αμάνικο, μακρύ λευκό φόρεμα με ψηλό λαιμό τύπου halterneck, ολοκληρώνοντας το look με μαύρα πέδιλα και μια μαύρη chain bag με λάμψεις.

Λίγα λόγια για το halterneck dress

Το halterneck dress τονίζει τον λαιμό και τους ώμους, δημιουργώντας έναν αναλογικό και θηλυκό σχεδιασμό που κολακεύει το γυναικείο σώμα. Το halterneck dress είναι διαθέσιμο σε πολλά διαφορετικά σχέδια, υφάσματα και μήκη, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για κάθε περίσταση, από casual μέχρι επίσημα ή βραδινά outfits. Εξαιτίας του ανοιχτού σχεδιασμού του, είναι ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, χαρίζοντας άνεση και δροσερό στυλ.

Το halterneck dress είναι ευέλικτο και εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα αξεσουάρ και υποδήματα, επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε μοναδικά outfits. Μπορεί να κολακεύσει διάφορους τύπους σωμάτων, καθώς τονίζει το στήθος και τους ώμους. Είναι ένα δημοφιλές και διαχρονικό κομμάτι που προσθέτει μια γυναικεία και κομψή πινελιά στη γκαρνταρόμπα σας.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Multicolor Halterneck Dress Stelios Koudounaris 560€
Celia Kritharioti
Φόρεμα φυλλαράκια Kathy Heyndels 375€