H Queen Bey υιοθετεί συνεχώς διαφορετικά looks στα μαλλιά της, τόσο για τις ανάγκες των video clips όσο και γι’ αυτές των συναυλιών της, ενώ και στις δημόσιες εμφανίσεις της τόσο το hair looks όσο και το γενικότερο στιλ της είναι πάντοτε τόσο ενημερωμένα που θα μπορούσε να αποτελούν fashion tutorial.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί έχουν αναρωτηθεί: Σε τι κατάσταση είναι τα φυσικά μαλλιά της Beyoncé ύστερα από τόση ταλαιπωρία από θερμότητα, βαφές, εργαλεία styling και χρήση περούκας και extensions;

H Βeyoncé θέλησε να απαντήσει σε όσους αναρωτιούνται πώς είναι τα μαλλιά της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο δείχνει βήμα-βήμα ολόκληρη τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της με τη βοήθεια του προσωπικού της κομμωτή, ο οποίος αρχικά τη λούζει, εφαρμόζει hair products και στη συνέχεια περνά στο στέγνωμα και το ίσιωμά τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η τραγουδίστρια απαντά στις φήμες που ήθελαν τα μαλλιά της κατεστραμμένα επειδή χρησιμοποιεί συχνά περούκες: «Το στίγμα και η παρανόηση ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά είναι μια βλακεία και δεν αφορά κανέναν», ακούγεται να λέει, δείχνοντας παράλληλα τα πολύ υγιή μαλλιά της.

Μάλιστα όσο στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά της, μοιράζεται ένα μικρό tip ώστε να μην ταλαιπωρεί την τρίχα και αυτό είναι ότι χρησιμοποιεί μέτρια θερμοκρασία που βλέποντας το αποτέλεσμα, θα λέγαμε ότι την δικαιώνει απόλυτα.

Η Queen Bey κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, την CÉCRED, στην οποία αναφέρθηκε στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο γράφοντας: «Η διατήρηση του ξανθού χρώματος επί 25 χρόνια στα φυσικά μου μαλλιά, μέσω όλων των πειραματισμών που κάνω, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη των προϊόντων της CÉCRED. Είναι το πιο δύσκολο το να διατηρήσετε τα βαμμένα σας μαλλιά δυνατά και υγιή, αλλά η CÉCRED είναι εδώ για να σας βοηθήσει»