Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό» του Ant1 μίλησε η Ματίνα Παγώνη και ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό το οποίο υπέστη.

Η ίδια, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ηθοποιός σε λίγες ημέρες θα είναι καλά και θα επιστρέψει στο σπίτι του. Η έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο από την σύντροφό του ήταν και σωτήρια.

«Θέλω να πω περαστικά στον Δημήτρη γιατί είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πάρα πολύ συμπαθής στον κόσμο. Θέλω να πω το εξής: Αυτά τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Δηλαδή η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η άμεση αντιμετώπιση από την ομάδα των γιατρών, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα γυρίσει στο σπίτι του και η εξέλιξη θα είναι σύντομη, γρήγορη και με πολύ καλά αποτελέσματα. Ήδη, από το πρώτο 24ωρο έχει βελτιωθεί και αυτό πρέπει να το πούμε. Χρειάζεται όμως να περάσουν δύο με τρία 24ωρα για να δούμε την κλινική εξέλιξη», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Τα περιττά κιλά και το κάπνισμα είναι παράγοντες κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Γι’ αυτό χρειάζεται η πρόληψη και πρέπει να είμαστε ρυθμισμένοι…. Ο Δημήτρης Σταρόβας θα επανέλθει σιγά σιγά. Θέλει την ηρεμία του πάνω απ’ όλα. Η ομάδα του Τζαννείου αντιμετώπισε γρήγορα και άμεσα στο περιστατικό. Δεν χρειάζεται ούτε βρίσκεται στην εντατική. Θα πάει πολύ καλά γιατί ήδη από το πρώτο 24ωρο έχει βελτιωθεί πολύ».