Χείμαρρος κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Περιόρισα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί δεν είχα χρόνο λόγω του νέου σόου αλλά και λόγω τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ένιωσα ελεύθερος, ένιωσα πως καταπιέζομαι και πως δεν υπάρχει ο σεβασμός. Άκουγα τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή της Κατερίνας, αλλά δεν έβλεπα και τα αντίστοιχα έργα», είπε o Aνδρέας Μικρούτσικος.

Για την Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό, αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω, οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρόμικα, είτε πληκτρολόγια έξυπνα». 

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή, 29 Απριλίου, φανερά ενοχλημένη και σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου. Όπως αποκάλυψε, έκλαιγε όλη την ημέρα, όταν παρακολουθούσε τη συνέντευξή του.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν: “Γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα αποδώ και αποκεί. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη σημερινή εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δεν επέλεξα εγώ να μην είναι ο Ανδρέας σήμερα. Επέλεξαν οι συνεργάτες μου και η παραγωγή για να με προστατεύσουν και να μην βγαίνει προς τα έξω αυτή η τοξικότητα», είπε η παρουσιάστρια.