Ηταν μία υπέροχη βραδιά για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την 7χρονη κόρη του, Λία Ντε Σέιν, καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «IF» σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζον Κρασίνσκι.  

Σημειώνεται ότι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ συμμετέχει στην ταινία δανείζοντας τη φωνή του στον ήρωα Ice ανάμεσα σε ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους Ράιαν Ρέινολντς, Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και τον σκηνοθέτη Τζον Κρασίνσκι.

Μια μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί στην τέταρτη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» με τη φίλη του Τζίτζι Χαντίντ.

Ντυμένος casual κρατούσε το χέρι της κόρης του, η οποία φορούσε ένα ροζ φόρεμα και εντυπωσιακά μπλε παπούτσια και έδειχνε ενθουσιασμένη ιδιαίτερα με τις αφίσες της ταινίας. Σύμφωνα με το «People» είναι η δεύτερη φορά που συνοδεύει τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Maestro» τον περασμένο Δεκέμβριο, στην οποία είχε και μία μικρή συμμετοχή.

«Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν αληθινά; Από τη φαντασία του Τζον Κρασίνσκι, μπείτε σε έναν κόσμο που πρέπει να πιστέψετε για να τον δείτε» είναι το σλόγκαν της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ