Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα βρέθηκαν στο στόχαστρο των τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και του κοινού, εξαιτίας του τρόπου που παρουσίασαν τη Eurovision 2024, αλλά και των λαθών που έκαναν κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού.

Πολλά ακούστηκαν και για την αμοιβή των δυο ηθοποιών, με τον Ζερόμ Καλούτα να ξεκαθαρίζει την κατάσταση στα Instagram Stories του. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε repost μια ανάρτηση συνεργάτιδάς του, η οποία σημείωε πως οι δυο σχολιαστές δεν έλαβαν καμία αμοιβή.

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

Σημειώνεται ότι ο Ζερόμ Καλούτα μετά την επιστροφή του από τη Σουηδία είχε πει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Διαβάσαμε πιο πολύ από ότι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι. Εμείς έχουμε άλλο τρόπο, ο άλλος τρόπος δεν είναι πάντα κακός στη ζωή.».