Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play off της Stoiximan Super League θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μάχη του τίτλου και από το 75ο λεπτό το σκορ είναι στο 1-2 έπειτα από γκολ του Βίντα.

Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπράντον Τόμας έδωσε στον Μπάμπα και αυτός έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Κωνσταντέλια να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Κιτρινόμαυροι, όμως, δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν άμεσα: Στο 9′ ο Πινέδα μπήκε στην περιοχή από αριστερά, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα για το 1-1.

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ξανά και τελικά αυτή που τα κατάφερε ήταν η Ένωση στο 75′ με κοντινή κεφαλιά του Βίντα μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι στο… παραλίγο αυτογκόλ του Σβαμπ.

Το σκορ ήταν, πλέον, στο 1-2, στο 81′ όμως το λάθος του Κάλενς, ο οποίος έκανε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να απομακρύνει τη μπάλα, έδωσε τη δυνατότητα στον Κωνσταντέλια με δυνατό σουτ εντός περιοχής να γράψει το 2-2 με το δεύτερό του γκολ.