Κάθε άνοιξη ακούμε πολλά και διάφορα για το περίφημο φεστιβάλ Coachella που εκτός από ένα event γεμάτο μουσική, είναι και the place to be με μια εκκεντρική εμφάνιση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το Coachella Valley Music and Arts Festival, γνωστό απλά ως Coachella, είναι ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Διεξάγεται κάθε άνοιξη στην ομώνυμη έρημο στη Νότια Καλιφόρνια, κοντά στην πόλη Indio.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν πολλοί διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά είδη, ενώ πολλές φορές υπάρχουν εκπλήξεις και σπέσιαλ guest εμφανίσεις. Εκτός από τη μουσική, το Coachella φημίζεται για την ενσωμάτωση της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς υπάρχουν διάφορες εγκαταστάσεις τέχνης, γκαλερί και εικαστικές παραστάσεις που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το Coachella είναι επίσης σημείο αναφοράς για τη μόδα, αφού οι festival-goers συχνά επιλέγουν να φορέσουν ιδιαίτερα και εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ. Είναι μια διοργάνωση όπου όλες οι εκφράσεις της προσωπικότητας των ατόμων και οι εμπνευσμένες εμφανίσεις μπορούν να λάμψουν, δημιουργώντας ένα πραγματικά φωτεινό, ζωντανό και απελευθερωτικό ανθρώπινο μωσαϊκό.

Η εμφάνιση της Heidi Klum

To super model Heidi Klum, που αγαπάει πολύ τόσο τα πάρτι όσο και τις avant-garde εμφανίσεις (ας μην ξεχνάμε το ετήσιο Halloween πάρτι της που αποτελεί πάντα talk of the town με την ίδια να ξεπερνά κάθε χρόνο τον εαυτό της με τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις της), πήγε φέτος στο φεστιβάλ φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της, τα οποία ήταν του ιταλικού brand Intimissimi.

Στον επίσημο λογαριασμό του Intimissimi στο Instagram, ανέβηκε ένα βίντεο στο οποίο η Heidi Klum εμφανίζεται με ένα combo από τα διάφανα lingerie τoυ brand και πιο συγκεκριμένα, ένα διάφανο bodysuit με λεπτομέρειες από δαντέλα και ένα διχτυωτό χαμηλοκάβαλο καλσόν, το οποίο όπως ήταν φορεμένο, δημιουργούσε κολακευτικά cut outs στους γλουτούς. Hearts all over κι από εμάς.