Όλοι θυμόμαστε τη διαφήμιση των Ferrero Rocher όπου σε μια υποτιθέμενη δεξίωση ενός πρέσβη, κυκλοφορούσαν δίσκοι με σοκολατάκια τα οποία προσέφεραν στους καλεσμένους κι εκείνοι τα έτρωγαν λέγοντας «Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε».

Η αλήθεια είναι πως αν κάνει κάποιος μια βόλτα στο Etsy και στο Amazon, θα βρει αρκετά κοσμήματα και περισσότερο σκουλαρίκια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα συγκεκριμένα σοκολατάκια και το τσαλακωμένο χρυσό περιτύλιγμά τους, ωστόσο πρόσφατα είδαμε και τη high fashion εκδοχή τους.

Ο βέλγικος οίκος Ester Manas, με έδρα τις Βρυξέλλες, λανσάρει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία είναι πιστό αντίγραφό τους σε βαθμό που αν τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα κουτί με σοκολατάκια Ferrero Rocher, δεν θα ξεχωρίσεις ποια είναι τα γλυκά και ποια τα yummy κοσμήματα.

Ο οίκος ιδρύθηκε το 2019 από τους Ester Manas και Balthazar Delepierre, με τον πρώτο να αυτοπροσδιορίζεται ως ατρόμητος, τολμηρός, σέξι και χωρίς αποκλεισμούς. Tα σκουλαρίκια του σχεδιαστικού διδύμου κατασκευάζονται στη Γαλλία από ένα έμπειρο (και τελειομανές) ατελιέ, με τον οίκο να παρουσιάζει για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη σειρά κοσμημάτων. Αυτό το ζευγάρι λαχταριστών σκουλαρικιών είναι επιχρυσωμένο και κοστίζει 385€ στο επίσημο online shop.

Το λανσάρισμα των συγκεκριμένων κοσμημάτων έγινε λίγο πριν από το Καθολικό Πάσχα και αυτή τη στιγμή αποτελούν best-sellers στο ηλεκτρονικό κατάστημα του inclusive οίκου.