Εδώ και τρεις εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος, με τον ίδιο να κάνει χιούμορ σχολιάζοντας ότι είναι «κακό παιδί».

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πάσχει από χρόνια πνευμονοπάθεια όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έχω κάποια προβλήματα με την καρδιά μου», είπε μιλώντας στην εκπομπή ο Στηβ Ντούζος, συμπληρώνοντας ότι «τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με την υγεία μου».

«Είμαι κακό παιδί! Πήγα να κάνω τις σχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο, χρόνο, και είδαμε ότι έχει προχωρήσει το θέμα με τους πνεύμονες και στην καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες, περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις αιτίες των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας: «Ε, παίζουν όλα. 70’s, 80’s, κιλά, νοοτροπία, όλα. Δεν μπορείς να μάθεις νέα κόλπα σε παλιό σκύλο. Την υγεία μου τη φροντίζω. Τώρα μου λένε “Κόψε το κάπνισμα”. Δεν κόβεται το κάπνισμα…».