Την επέτειο 13 χρόνων γάμου γιορτάζουν σήμερα, 29 Απριλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που δημοσίευσαν μία άγνωστη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, με την τελετή να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφουν: «Σήμερα πριν από 13 χρόνια» και το όνομα του φωτογράφου, ενώ απεικονίζονται χαμογελαστοί, με την Κέιτ Μίντλετον να στέκεται μπροστά από τον σύζυγό της, έχοντας βγάλει το πέπλο της.

Σύμφωνα με το people.com, η φωτογραφία έχει αποσπάσει πληθώρα likes και σχολίων από χρήστες του Instgram έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι τόσο για τον γάμο τους όσο και καλή ανάρρωση στην Κέιτ για την μάχη της με τον καρκίνο.

Αρκετοί ωστόσο έχουν σταθεί και στο χρώμα της φωτογραφίας, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να ανεβάσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία.

«Ασπρόμαυρη φωτογραφία; Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», γράφει κάποιος, ενώ άλλος χρήστης σχολιάζει: «Γιατί ασπρόμαυρη, παραλίγο να λιποθυμήσω». Άλλο σχόλιο γράφει: «Είστε τρελοί; Γιατί ποστάρατε ασπρόμαυρη φωτό;».

Η ανάρτηση με τη φωτογραφία: